Eterično ruže se koristi u tretmanu

·Depresije  ·Reume  ·Raznih infekcija ·Dehidratacije  ·Impotencije  ·Slabiih desni i kose   ·Dijareje i trovanja hranom  ·Artritisa i Gihta  ·Opekotina   ·Strija   ·Akni

Ruža eterično ulje

Ruža (Rosa damascena) je nežan cvet koji zahteva dosta brige oko uzgajanja. Latice potrebne za proizvodnju ulja beru se rano ujutro i moraju se iskoristiti za destilaciju u roku od 24 sata. Zbog svog posebnog, zamamnog i senzualnog mirisa, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ovo ulje je omiljeno širom sveta.

Zalihe proizvoda

Eterično ulje ruže dobija se parnom destilacijom sveže ubranih ruža. Za bočicu ulja od 5 ml potrebno je prikupiti čak 12.000 cvetova ruže.

Osim u aroma lampicama i difuzerima, ulje ruže se može primenjivati za masažu kao i ispiranje grla i usne šupljine. Takođe se dodaje u kupke, šampone ili proizvode za negu tela i lica. Najčešće se koristi za probleme sa kožom te za postizanje emocionalnog balansa, ali  postoje i druge dobrobiti koje ovo ulje čine jedinstvenim i nezameljivim.

Ružino ulje jača samopouzdanje i mentalnu snagu te ublažava depresiju i anksioznost. Ima široku primenu u aromaterapiji, a poznato je da budi pozitivne misli, ima opuštajući efekat te doprinosi osećaju prijatnosti, sreće i nade.

Smiruje infekcije i ublažava stanje osoba koje boluju od groznice. Deluje na upale izazvane mikrobima, otrovnim materijama i dehidracijom te ima pozitivan efekat kod reume, artritisa i gihta.

Postoji li mirisniji i lepši način tretiranja ranica nego primenom ružina ulja? Nanošenjem ovog ulja na rane možete sprečiti dalju infekciju. Ujedno, ono deluje poput svojevrsnog štita koji odbija svaki oblik virusa.

Ovo ulje pokazalo je i dobar učinak kod grčeva u crevima i mišićima te kod problema s disajnim organima. Ublažava konvulzije i istegnuća mišića.

Čim osetite miris eteričnog ulja ruže, osećate se kao da ste obavijeni velom ljubavi. Ovo ulje jača libido i poboljšava ljubavni život. Može ublažiti i simptome erektilne disfunkcije te podstaći zainteresovanost za partnera.

Ulje ruže jača vaše desni i koren kose, doprinosi tonusu kože te kontrakciji mišića, creva i krvnih sudova. Smanjuje rizik od gubitka zuba i kose te nastanka bora

Poznato je da ulje ruže zaustavlja krvarenje kod nastalih rana i posekotina. S obzirom na svojstvo hemostatik, ulje ruže preporučuje se i osobama koje imaju unutrašnje ili vanjsko krvarenje nastalo zbog povrede ili nakon operacije

Efikasno je protiv dijareje i trovanja hranom, ali i drugih bolesti izazvanih bakterijama. Može pomoći pri izlečenju unutrašnjih infekcija, poput onih u debelom crevu, stomaku i urinarnom traktu, ali i pri tretiranju onih spoljnih – na koži, očima i ušima.

Primenom ulja ruže brzo nestaju ili blede ožiljci, opekotine na koži, strije, ožiljci nastali od akni, kao i oni dobijeni nakon operacije. Zahvaljujući antioksidativnom delovanju, ovo ulje ubrzava proces zalečenja kože.

ИНФОРМАЦИЈЕ

Услови коришћења
Начин куповине
Услови испоруке
Право на одустајање
Најчешћа питања

КОНТАКТ

Првомајска 2/E
11080 Земун Београд Србија
+381 69 393 6996
+381 64 2389 704
office@herbaserbica.com

Call Now ButtonPozovite odmah!