СВЕТОСАВСКИ ПУТ ИСТИНЕ И ЖИВОТА

 

Пут духовног и телесног здравља Српског народа је утемељио Свети Сава давне 1208. године у манастиру Студеница, када је основао народну болницу “Свети Дух”, једну од првих болница у Европи. Монаси су болесне лечили примењујући преведене списе античких мислилаца Галена и Хипократа, оплмењујући их древним знањима српских травара и врача. Повратком са својих ходочашћа по свету, Свти Сава је свом народу и болници доносио лековито биље, уља, записе и књиге из ромејских архива у ком су записана лекарска искуства из целог тада познатог света. Записи који су настали зиз њих биле су „лекаруше”.

Пут здравља или исцелења је пут у целост, јединство.
Да би смо били цели, исцељени – целивајмо. Љубимо Господа Бога својега свим срцем својим, свом душом својом и свим умом својим и љуби ближњега свога као самога себе.

Следећи ове традиције и ХЕРБА СЕРБИКА је кренула путем здравља и заједништва са вама, скупљајући и одабирајући најбоље што нам је Господ дао кроз природу, а вредне руке узгајивача, сакупљача и технолога припремиле на корист људима.

У свакој нашој лекаруши је молитва за здравље, која ће нас искупити, духовно припремити да примимо у себе дарове природе и кренемо путем изцељења, љубави, вере и наде.

Боже, здравља!

ИНФОРМАЦИЈЕ

Услови коришћења
Начин куповине
Услови испоруке
Право на одустајање
Најчешћа питања

КОНТАКТ

Првомајска 2/E
11080 Земун Београд Србија
+381 69 393 6996
+381 64 2389 704
office@herbaserbica.com

Call Now ButtonPozovite odmah!