DOBRO DOŠLI! Herba Serbika je brend koji obuhvata 100% prirodne proizvode za ljudsku upotrebu. Naši proizvodi su suplementi zdravlja i lepote ljudi. Oni su korisni dodaci svakodnevnom životu, bez alergena bez veštačkih boja, aroma, emulgatora. Proizvodi HERBA SERBICA su bakteriološki ispitani sa svim potrebnim dozvolama i sertifikatima. Proizvođači koji nastupaju pod zajedničkim brendom HERBA SERBICA su mala gazdinsta i proizvodnje koje se nalaze u svim krajevima naše Bogom blagoslovene zemlje.

Od  južne Srbije do ravne Vojvodine, od obronaka Tare do Homoljskih planina, vredne ruke skupljaju i uzgajaju biljke -koje su nam date za zdravlje i vintalnost i svi zajedno nastupaju pod jednim brendom HERBA SERBICA koje je svojim kvalitetom jedinstven na domaćem i sve više prepoznatljiv na inostranom tržištu.

Brend HERBA SERBIKA i njegov logotip su ilustracija biljke Ramonda Serbica,  u narodu poznata kao Vaskrsija ili srpski feniks. Ova biljka raste na centralnom Balkanu i poznata je po svojoj sposobnosti da već osušena u ponovnom dodiru sa vodom procveta. Baš iz tog razloga ona je simbol proizvoda koji nastupaju pod brendom HERBA SERBIKA jer oni imaju za cilj obnovu prirodnog sklada koji je narušen tempom života u savremenim urbanim sredinama. Mnogi, zbog ubrzanog načina života, nemaju vremena da odu u prirodu, ali u dodiru sa darovima prirode koji se nalaze u našim proizvodima, bude u sebi upravo one impulse i životnu energiju koju čovek dobija živeći u i sa prirodom.

INFORMACIJE

USLOVI KORIŠĆENJA
NAČINI KUPOVINE
USLOVI ISPORUKE
PRAVO NA ODUSTAJANJE
NAJČEŠĆA PITANJA

kontakt

Prvomajska 2/E
11080 Zemun - Beograd
Srbija
+381 69 393 6996
+381 64 2389 704
office@herbaserbica.com

Call Now ButtonPozovite odmah!