DUHOM SVETOSAVLJA

Prvu srpsku bolnicu „SVETI DUH“ u okviru nemanjićke zadužbine u Studenici osnovao je Sveti Sava davne 1207. godine po povratku sa Hilandara. Sabranim znanjem istoka i zapada napisao je uputstva – Lekaruše, i počeo i medicinsku brigu o bolesnoj i nemoćnoj bratiji i narodu svom…

LEKOVITO BILJE HELMA

U njima je sama esencija života što nam daje priroda koji nas okružuje, stvorena da bi nam bila na korist i spasenje. Okruženi smo božanskom ljubavi, a lekovito bilje je zemljina neprekidna molitva nebu koje ga voli.

LEKARUŠE

Nadahnuti svetosavljem i plemenitošću lekovitog bilja koje raste po malim seoskim imanjima i planinama u bogom blagoslovenom srpskom svetu, vredni seljaci, travari i tehnolozi i sabrali su se u trajnoj nameri da naše i živote pokoljenja očuva duhom i telom zdravim i snažnim.

Bože, zdravlja!
Proizvodi koje vam nudimo su tragovi viševekovne srpske lekarske tradicije. Herba serbika je lekoviti dodatak vašoj svakodnevnoj ishrani. Ne sadrže nikakve veštačke boje, arome, emulgatore… Uzgajanje i izdvajanje najkvalitetnijih sastojaka iz biljaka za lekovitu upotrebu pod nadzorom je vrhunskih tehnologa proizvodnje, a svaki konačni proizvod je bakteriološki ispitan, i propisanim državnim sertifikatima dozvoljen za svakodnevnu upotrebu. Herba serbika nije samo dar prirode. Ona je lice života budućeg veka.

INFORMACIJE

Uslovi korišćenja
Način kupovine
Uslovi isporuke
Pravo na odustajanje
Najčešća pitanja

KONTAKT

Prvomajska 2/E
11080 Zemun Beograd Srbija
+381 69 393 6996
+381 64 2389 704
office@herbaserbica.com

Call Now ButtonPozovite odmah!